T&A Online Marketing

Privacy policy

Wij van T&A online Marketing staan voor je klaar

T&A Online Marketing privacy statement. T&A Online Marketing hecht veel waarde aan de privacy van onze klanten. 
Contact gegevens:

  • Amerongen
  • 06-83570067
  • tnaonlinemarketing@gmail

1. Welke informatie verzamelen wij

T&A Online Marketing verwerkt persoonsgegevenswanneer u gebruikt maakt van onze diensten. 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoongegevens
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op de website

Wij verwerken deze gegevens om onze diensten te kunnen leveren en om contact met u op te kunnen nemen indien nodig. We slaan informatie op namens u, zoals bestanden en berichten. Wanneer u feedback geeft of contact met ons opneemt via e-mail of telefoon, verzamelen wij uw naam en e-mailadres, evenals alle andere inhoud van de e-mail, om u een antwoord te sturen. We verzamelen ook andere soorten persoonsgegevens die u vrijwillig aan ons verstrekt, zoals uw besturingssysteem en andere gevraagde informatie indien u via e-mail contact met ons opneemt met betrekking tot ondersteuning voor onze diensten. We kunnen ook persoonsgegevens verzamelen op andere punten op onze site waarin wordt vermeld dat persoonsgegevens worden verzameld. Om onze site en diensten nuttiger voor u te maken. Het verzamelen zoals browsertype, besturingssysteem, IP-adres, domeinnaam en/of een datum-/tijdstempel voor uw bezoek. Deze informatie wordt verzameld om onze site en diensten te verbeteren en wordt niet gedeeld met derden, tenzij dit wettelijk vereist is of noodzakelijk is voor het verlenen van diensten.

2. Waarom verwerken wij persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens om u de best mogelijke ervaring te bieden wanneer u gebruik maakt van onze diensten. We gebruiken deze gegevens om u te identificeren, uw account te beheren, contact met u op te nemen, uw vragen te beantwoorden en onze diensten te verbeteren. We zullen uw persoonsgegevens alleen verwerken voor specifieke, legitieme doeleinden en zullen uw gegevens nooit langer bewaren dan nodig is om deze doeleinden te bereiken.

3. Hoelang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doeleinden te bereiken waarvoor ze zijn verzameld. Zodra onze doeleinden niet meer van toepassing zijn, zullen wij uw gegevens verwijderen. Daarnaast bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan. Indien wij wettelijk verplicht zijn om uw persoonsgegevens langer te bewaren, dan zullen wij deze gegevens veilig bewaren en zorgen dat de bewaartermijn niet langer is dan wettelijk toegestaan.

4. Hoe wij uw persoonsgegevens bewaren

Bij T&A Online Marketing nemen we de bescherming van persoonsgegevens erg serieus. We zorgen er daarom voor dat alle gegevens die we verzamelen veilig worden opgeslagen en dat we alleen de gegevens bewaren die we nodig hebben om onze diensten kunnen leveren.

4. Delen van persoonsgegevens met derde

Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wanneer wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zorgen wij ervoor dat deze gegevens alleen worden verstrekt voor de beoogde doeleinden dat de vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt gewaarborgd.
Wij maken alleen gebruik van technische en functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van onze website en het leveren van onze diensten aan u. Daarnaast maken wij gebruik van analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

5. gegevens inzien, verwijderen of inzien

Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of laten verwijderen. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of jouw toestemming voor de verwerking hiervan intrekken. Als je wilt, kan je een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen. Dit staat bekend als het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

6. updates van dit privacybeleid

Houd er rekening mee dat wij dit privacybeleid van tijd tot tijd kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgegevens. We raden je daarom aan om dit privacybeleid regelmatig te controleren op wijzigingen. Als we belangrijke wijzingen aanbrengen zullen we een melding op onze website plaatsen. Door onze website te blijven gebruiken nadat wijzigingen in het privacybeleid zijn aangebracht, ga je akkoord met de herziene voorwaarden van het privacybeleid.

Tiest Postma aan het werk voor T&A Online Marketing
Ashley Vaartjes aan het werk bij T&A Online Marketing
Tiest Postma aan het werk voor T&A Online Marketing
Ashley Vaartjes aan het werk bij T&A Online Marketing

Bij T&A Online Marketing geloven wij dat sterke relaties de sleutel zijn tot succes. Ons bedrijf, opgericht door Ties Postma en Ashley Vaartjes, is gericht op het bieden van marketingdiensten.

Contact

Blijf op de hoogte